Bank impregneren

Naast uw vieze bank reinigen kunnen wij uw bank, bankstel of sofa ook impregneren. Impregneren is geschikt voor zowel uw stoffen bank als lederen bank.

De bank is een van de meest gebruikte meubels in huis. Het is dan ook niet gek dat juist op een bank de kans op vlekken van frisdrank, koffie, alcohol en voedsel stukken groter is dan bij ander meubilair.

Impregneren is een speciale behandelmethode om uw bank en kussens te beschermen tegen vlekken, vuil en vloeistoffen. Door uw bank te impregneren ontstaat er een onzichtbare en beschermende laag op uw bank.

Deze beschermlaag zorgt er voor dat vlekken, vuil en vloeistoffen veel minder snel intrekken en beschermt daardoor tegen vlekken en vuil. Ook zorgt impregneren er voor dat verkleuring door UV stralen veel minder snel plaatst vindt

U kunt dus wel stellen dat het impregneren van uw bank de levensduur aanzienlijk verlengt en u zodoende veel langer van uw bank kunt genieten. Uw bank is volledig beschermd, makkelijker te onderhouden en minder gevoelig voor verkleuring. U kunt zelfs een beetje morsen.

Vieze bank reinigen